QUESTZONE
QUESTZONE

Що таке рольові квести?

Фото  к новости Що таке рольові квести?
Живі, або сюжетні, квести - це розвага, яка отримала свій розвиток, на відміну від квестів в реальності, не завдяки популярності комп'ютерних ігор, а внаслідок розвитку салонних ігор, наприклад, «Мафії».

Уявіть, що у вас намічається день народження, весілля, корпоратив, а ви хочете здивувати натовп гостей чимось крім традиційних фуршетів та конкурсів. Тут вам на допомогу приходить живий квест: гра, яка не обмежується рамками формату «вийти з кімнати», адже грати можна в будь-якому кафе, антікафе, лофт або банкетному залі.
Ведучий живого квесту роздає кожному учаснику гри ролі і цілі квесту, наприклад, ви стаєте королем, якому до кінця гри кров з носу потрібно видати принцесу заміж, або шерифом, чиєю головною метою стає пошук злочинців і розкриття змов.
Уявіть собі детективну історію, в якій ви і ваші друзі - головні герої. Поринути в історію допоможуть декоративні елементи одягу і відмова називати один одного «звичайними», неігровими іменами. Після цього вас чекають кілька годин захоплюючого спілкування, в ході якого ви будете з'ясовувати, хто з персонажів гри є вашим союзником, а кому довіряти не можна.
Також компанії, що займаються живими квестами, проводять відкриті гри: в такому випадку вам не потрібно збирати десяток-півтора однодумців самостійно, достатньо зареєструватися на одну з прийдешніх ігор.
Живий, або сюжетний, квест - можливість провести час і відсвяткувати важливу подію дуже великий (до 200 осіб) компанією, розслідуючи заплутана справа або розплутуючи клубок інтриг в приємній невимушеній обстановці свята
інші Статті