QUESTZONE
QUESTZONE

Страшні Квести

Фото  к новости Страшні Квести
Як би це не було парадоксально, але людина періодично прагне відчути страх, або, як кажуть в народі, полоскотати нерви. Кому-то просто не вистачає яскравих запам'ятовуються емоцій, а комусь подавай літри адреналіну в кров хоч кожен день. Насправді, щоб злякатися, людині треба не так вже й багато - страхітлива музика, раптові гучні звуки, страшні пики і будь-які несподівані події змушують людину відчувати страх, від якого він тремтить.
Тому якщо ви хочете на собі відчути, що таке - опинитися в справжній кошмар з фільму жахів, то questzone.com.ua - саме те, що вам потрібно. Адже тут можна вибрати для себе будь-який цікавий хоррор квест, в залежності від вашого рівня підготовки і міцності нервів.
Ілюстрація до страшних квестам
Не всі квест-кімнати пронизані страхом і жахами. Тут знайдеться місце для будь-кого. Якщо ви любите мислити логічно і є розміреним особистістю, то вам підійдуть детективи, де необхідно проводити розслідування. Ну а якщо нерви все ж хочеться полоскотати, то без жахів ніяк не обійтися і страшний квест в такому випадку - саме те.
Сюжети horror квестів не залишать без вражень нікого. Адже на додаток до добре продуманої історії з загадками ви отримаєте дуже яскраві спецефекти. Це занурює гравця в зовсім нове середовище барвистого світу загадок, який до цього можна було споглядати хіба що по телевізору. У кімнатах страшних квестів можна перевтілитися в будь-якого героя. Тепер ви можете боротися проти злісних ненаситних зомбі або інопланетян, які вирішили поневолити нашу Землю. А можна стати Шерлоком Холмсом і розслідувати злочини, борючись інтелектуально проти дуже грамотних лиходіїв.
І все ж, незважаючи на велику кількість сюжетів, страшні квести лідирують в рейтингу популярності.
ГОЛОВНІ ОСОБЛИВОСТІ хоррор квест
Страшні квест-кімнати змушують людину відчувати тривогу при знаходженні в них. Причому особливі сміливці вибирають проходження завдань в поодинці. На виконання кожного з них відводиться певний час, тому нудьгувати вам не доведеться. Ну а щоб пишатися своєю сміливістю, хоробрістю і рішучістю, будь-який бажаючий може замовити відеозапис свого перебування в кімнаті.
ПІДІБРАТИ КВЕСТ ДЛЯ СЕБЕ
Серед розмаїття квестів вибрати відповідний собі буде не дуже просто.
В першу чергу необхідно враховувати індивідуальні особливості свого характеру, психологічну витривалість і досвід. Якщо ви новачок в цій справі, то вибирайте хоррор квест найлегшого рівня, щоб перевірити себе і звикнути до нового середовища. Тут кращим варіантом можна вважати детективи з жахами, оскільки їх сюжети мають на увазі якраз більше загадок, ніж страхітливих речей.
Ну а якщо у вас за плечима є багатий досвід гри в horror квест, то сміливо вирушайте в найжахливіше пригода, адже вас нічим уже не налякати. Хоча розробники будуть усіма силами намагатися зробити це.
ЩО ТАКЕ СТРАШНИЙ КВЕСТ
Головна мета страшного квесту закладена в його назві - вас всіма можливими способами намагатимуться налякати з метою змусити випробувати жах. Але не варто думати, що вас чекає банальна страшилка, адже квести розраховані в першу чергу на інтелектуальну працю. Тому, крім страхітливих інтер'єрів і лякають несподіванок, вам буде неймовірно цікаво розгадувати загадки.
інші Статті