QUESTZONE
QUESTZONE

КВЕСТ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ: ЯК ВИБРАТИ І ПРОЙТИ

Фото  к новости КВЕСТ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ: ЯК ВИБРАТИ І ПРОЙТИ
Проводити спільні вихідні - прекрасна традиція багатьох сімей. Відвідування квесту сім'єю не тільки розважальний захід, але й інтелектуальне, а, значить, корисне)) У нас грали і внуки з бабусями / дідусями, і батьки з дітьми різного віку, і навіть команди з кількох поколінь. Ми б хотіли поділитися з Вами нашими спостереженнями, як же вибрати і пройти квест всією сім'єю, при цьому отримати тільки позитивні емоції.
          Як вибрати квест для відвідування всією сім'єю. Всі квести різні за жанром, складності, вартості та інших факторів, перш за все потрібно визначитися з тим, який бюджет Ви готові витратити. Жанр квесту вибрати не складно, якщо з Вами діти до 14 років, навряд чи варто йти на фільм жахів з клітинами і кров'ю, краще підібрати якийсь класичний квест (веселий, казковий, містичний, пограбування, що вже Вам більше до душі).
     Якщо Ви йдете на квест в перший раз, не варто вибирати супер складну гру, навіть якщо у Вас 2 вищі освіти, а Ваші діти круглі відмінники, почніть з квестів простіше. У нескладних квестах Ви точно зможете вникнути в сюжет, взяти участь в розгадуванні всіх загадок, не поспішаючи закінчити місію і вийти переможцями.
          Як підготуватися до відвідування квесту Якщо Ви вибрали квест по фільму / мультфільму, додатковим приємним заняттям буде перегляд фільму / мультфільму перед відвідуванням квесту, АЛЕ це зовсім не обов'язково, зміст фільму / мультфільму не допоможе Вам у вирішенні загадок. Зате буде цікаво знаходити відсилання в квесті! Тренувати мозок тестами на IQ теж не знадобиться)) Просто прочитайте легенду квесту, щоб представляти, що Вас чекає, одягніться зручніше для походу в квест і приходьте на гру з хорошим настроєм!
        Як проходити квест з дітьми   Якщо діти старше 9-10 років, то вони самі із задоволенням братимуть участь в розгадуванні загадок та пошуку предметів, головне їм не заважати і розглядати на рівних запропоновані ними варіанти вирішення загадок, буває діти бачать те, на що не звертають увагу дорослі.
     Дітей віком молодше 9-10 років зазвичай потрібно залучати до гру (звичайно ж бувають винятки), давати завдання, пошукай там, подивися тут, озвучувати, чому саме так потрібно зробити і питати думку дитини, що потрібно робити далі. Саме тому для груп дітей такого віку ми рекомендуємо Аниматора, ігри проходять на Ура тому, що Аніматор залучає кожну дитину в гру. Обов'язково дотримуйтесь рекомендацій організаторів, якщо вказано, що квест не рекомендований для дітей молодше скількох то років, значить не варто брати з собою дитину молодшого віку, в квесті можуть бути спецефекти, які налякають малюка і спокійно пройти квест не вийде.
інші Статті